Xerrada sobre la Bullipèdia de Ferran Adrià

 In Noticies

Avui dimecres dia 2 de 19 a 20.30 h. es farà la xerrada “La Unitat UB-Bullipèdia: fent de la cuina una disciplina acadèmica”  a càrrec de la Unitat UB- Bullipèdia (Campus de l’Alimentació de la UB) i l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (Campus Baix Llobregat UPC) a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca.
Us deixem amb un video explicatiu sobre la iniciativa del cuiner més famós del nostre país:

No cal inscripció prèvia! I per cert, tots aquells que vingueu podeu omplir una butlleta amb les vostres dades i participar al sorteig d’un sopar per a dues persones gentilesa del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels.

D’altra banda, si agafeu en préstec algun dels documents del nostre fons especial de Cuina podreu participar en un altre sorteig, en aquest cas podeu guanyar una subscripció  de sis mesos a la revista Cuina.

I si voleu aprofundir en aquest tema, us hem preparat una exposició de llibres sobre cuina que trobareu al cantó del taulell de préstec, una guia de lectura amb una selecció de llibres dels darrers 10 anys i un seguit de recursos digitals agrupats en el prestatge virtual Cuina i vins.

Per cert, ahir es va presentar el BullipèdiaLab, tot seguit us adjuntem els enllaços a les notícies aparegudes en diversos mitjans:
El laboratorio de la Bullipedia abre por primera vez sus puertas en Barcelona (La Vanguardia 1-4-2014)
La enciclopedia de Ferran Adrià se pone en marcha (El País 1-4-2014)

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X