Dia Internacional del Llibre Infantil

 In Noticies

Cartell Dia Internacional del Llibre Infantil 2014La Biblioteca se suma avui dimecres dia 2 d’abril a la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil. Aquest dia es commemora el naixement de l’escriptor Hans Christian Andersen i s’aprofita per promocionar la literatura infantil i juvenil i fomentar la lectura entre aquest públic.

Per això us hem preparat diverses exposicions de llibres que trobareu a les plantes de la Biblioteca, tots ells disponibles per al préstec. D’altra banda, cada dia trobareu una recomanació d’un llibre infantil en el nostre Facebook.

exposició Planta 0

exposició Planta 2

Tot seguit us adjuntem la carta adreçada als nens del món, aquest any redactada per l’escriptora irlandesa Siobhán Parkinson.

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X