Nova guia literària: lletres franceses

 In Guies de lectura, Noticies

foto tour EiffelEl panorama literari francès actual és plural, en maduresa, temàtica i estil. Inclou, entre d’altres, des d’un premi Nobel de Literatura, com Le Clézio, a una generació prolífica sorgida a principis dels anys 80, com Michon, Echenoz o Quignard; molts premis Goncourt, alguns autors més mediàtics i comercials, i d’altres més alternatius. Uns treballen els sentiments com a matèria primera (Foenkinos, Gavalda o Levy), i d’altres, temes d’actualitat social, científica o filosòfica (Carrère, Ndiaye, Reza o Houellebecq). Amb aquesta guia esperem que descobriu o redescobriu la literatura francesa més enllà dels clàssics del segle XX com Sartre, Camus o Beauvoir.

Trobareu totes aquestes obres exposades i disponibles per al préstec a la Planta 1 i, si voleu, podeu descarregar-vos la guia clicant a l’enllaç.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X