Nova reunió del Club dels experts

 In Noticies

Els joves lectors de la Biblioteca es van reunir dilluns 24 de febrer per comentar les últimes novetats de novel•la juvenil i de totes les recomanacions i crítiques que van fer tot seguit us adjuntem la següent:

 

portada de La marca de AteneaLa  marca  de  Atenea

La marca de Atenea és un llibre escrit per Rick Riordan. Aquesta col.lecció de llibres són dues trilogies de Percy Jackson.

Aquest llibre tracta de set semideus (fill o filla d’un déu o deesa). A un d’ells el poseeix un esperit i sense voler tira bombes al campament Júpiter que és el dels romans. En realitat s’havien de fer amics per poder derrotar a Gea (la mare terra que vol destruir a tots quan desperti de l’encanteri que li van llençar uns deus i deeses)però passa aquest incident aleshores  no poden comptar amb la seva ajuda més ben dit els romans van a destruir el seu campament.Els set semideus(Percy, Anabeth, Jason, Piper, Leo, Hazel i Frank) han de lluitar contra la forca de Gea, però, Anabeth no. Ella ha de seguir la profecia dels seus avantpassats, venjar a Atenea. Anabeth està una mica confusa però ha d’agafar el ”Partenon”(una estatua de 12 metres que la van agafar del temple de Atenea). La estatua és Atenea amb un escut . Anabeth no sap com   agafar-lo, on està, …Ho aconseguiran?

Opinó personal: A mi m’ha agradat molt, ademés és del meu escritor preferit. Les dues trilogies de Percy Jackson m’han agradat molt ho recomano a tothom. Majoritàriament us agradarà.

Aida

Aquí teniu les portades de tres de les novetats que es van comentar a la darrera sessió del Club amb enllaços a les webs dels autors i molt més:

portada Mi teoria del todoportada Els Savageportada El diari blau de la Carlota

 

 

 

 

 

 

Si no voleu que us ho expliquin, us adjuntem la llista de les darreres lectures.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X