La Setmana de la Ciència a la Biblioteca

 In Noticies

cienciaEn motiu de la Setmana de la Ciència, la Biblioteca programa un seguit d’actes per al públic infantil i adult, no us els perdeu!

Dilluns 18 a les 18 h. Conte especial Setmana de la Ciència El Nàufrag a càrrec de Ciència Divertida.

Dimarts 19 de 18 a 19 h. Taller especial Setmana de la Ciència Einstein i les seves coses a càrrec de Ciència Divertida. Infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Dimarts 19 a les 19 h. Docu – fòrum Setmana de la Ciència Blood in the mobile (Sangre en el móvil) VOSE, documental dirigit per P. Poulsen. Amb col·laboració de Kasando. Espai Ramon Fernàndez Jurado.

Dimecres 20 de 18 a 19.30 h. L’Hora del Medi ambient Planetari Inflable: una nit al cel de Castelldefels sessions de 20 min. a càrrec de Fora d’Òrbita. Organitza Àrea de Medi Ambient. Infants a partir de 4 anys. Aforament limitat. Espai Ramon Fernàndez Jurado.

Dijous 21 de 19 a 20 h. Taller ¿Qué probabilidad hay de que te toque la lotería? Lo calculamos con la estadística a càrrec de Liceum Grupo de Estudios. Cal inscripció prèvia. Espai de suport planta 1.

Divendres 22 de 19 a 20.30 h Xerrada El bosó de Higgs: la partícula (maleïda) de Déu a càrrec de CienciaFels. Espai de suport planta 1.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X