Castelldefels e-Books i col·lecció local

 In Noticies

logotip e-books CastelldefelsL’Ajuntament posa el seu fons a disposició de tothom. Castelldefels e-Books és una nova eina que permet descarregar en versió digital la col·lecció de llibres que s’han editat des de l’Ajuntament de la nostra ciutat, i també aquelles publicacions en què hi ha col·laborat. Els llibres digitals es poden baixar en pdf d’alta resolució per tal de garantir una correcta visualització en qualsevol E-reader. És possible que per a la correcta visualització els usuaris hagin de transformar aquests PDF a formats que s’adaptin als seus lectors.

No cal dir que si no disposeu d’E-reader podeu trobar aquests mateixos llibres, entre d’altres, a la nostra secció de Col·lecció Local. En aquesta secció s’hi recullen totes aquelles publicacions monogràfiques (llibres, miscel·lànies, etc) que tracten de Castelldefels, editades al nostre municipi i també fetes per castelldefenencs.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X