Guia literària: Joyce Carol Oates

 In Guies de lectura, Noticies

fotografía de l'autoraJa tenim a la vostra disposició una nova guia literària, aquest cop dedicada a l’escriptora nord-americana Joyce Carol Oates. La seva novel·la és naturalista i social amb elements gòtics. Tracta temes diversos com la pobresa rural, els conflictes entre classes socials, l’afany de poder, les dones (sobretot infants i adolescents), la violència, els abusos sexuals i el terror sobrenatural. Trasllada el lector a diferents èpoques i paisatges, a vegades reals, a vegades ficticis; i hi ha històries en les que els seus personatges tenen experiències vitals que desemboquen en matances i autodestrucció. Alguns dels seus llibres són part ficció, part autobiogràfica, com Mamá i La hija del sepulturero.  Si voleu saber-ne més podeu descarregar-vos la guia o venir-la a buscar-la a la Biblioteca. Mentrestant, aquí teniu una de les darreres entrevistes concedides a un mitjà de comunicació estatal.

Algunes de les seves obres les trobareu exposades a la 1a planta.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X