Taula rodona: Exigint justícia

 In Noticies

cartell ciutats defensores dels drets humansEl proper dimecres dia 9 d’octubre a les 19 h. tindrà lloc a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado la Taula rodona Exigint justícia a càrrec de tres dones defensores del Drets Humans: Idagja Lachgare (Sàhara Occ.), Mª Doris Rivera Ríos (Colòmbia) i Alma Masic (Bòsnia-Herzegovina) que defensen el dret a la veritat, justícia i reparació de les víctimes de violacions dels seus drets humans a tres continents diferents: Àfrica, Amèrica i Europa. D’aquesta manera, l’ajuntament col·labora amb el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, projecte conjunt entre onze ajuntaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (com el de Castelldefels), la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats i l’Institut de Drets Humans de Catalunya que vol donar a conèixer la feina dels defensors i defensores els drets humans, ajudant a conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X