Viatges literaris a la Biblioteca

 In Noticies

home llegint a la platjaA la Biblioteca Central us hem preparat una petita exposició de documents per tots aquells que vulgueu descobrir llocs nous. Al vestíbul de la Biblioteca hi trobareu uns petits lots amb una guia de viatges i una novel·la ambientada en aquest lloc o escrita per un autor local.

Ideal per si esteu a punt de marxar de viatge i voleu capbussar-vos-hi, però també per aquells que us quedeu al nostre municipi i voleu viatjar amb la imaginació des del sofà de casa o des de la platja. I si amb aquest no en teniu prou, us recomanem uns menús literaris d’allò més apetitosos i un mapa del món on podreu buscar ciutats d’arreu del món i descobrir-hi infinitat d’escriptors.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X