Els serveis de la Biblioteca: proposta de compra

 In Noticies

desigLa Biblioteca vol donar a conèixer tots els serveis que ofereix als seus usuaris, ja siguin presencials o virtuals, per això avui us explicarem un servei ben senzill i fàcil d’utilitzar: la proposta de compra.

Tot usuari pot realitzar suggeriments de compra de fons que, posteriorment, els bibliotecaris avaluaran per tal de determinar la conveniència de l’adquisició. Podeu demanar qualsevol document susceptible d’incloure’s al nostre fons, és a dir, CD, DVD, llibres de coneixements, novel·les, còmics, etc.

Les dues vies que podeu utilitzar per fer-nos arribar les vostres propostes són:

– La butlleta que trobareu als diversos taulells de la Biblioteca. L’ompliu i l’entregueu al personal de la Biblioteca.

– El formulari que trobareu dins l’apartat Tràmits en línia del nostre web.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X