Nova sessió del Club dels Experts

 In Noticies

Els joves lectors de la Biblioteca tenen una nova cita dilluns vinent. Tots aquells que tinguin de 12 anys en endavant i vulguin formar part del nostre Club dels Experts poden inscriure-s’hi i assistir a la tertúlia … queden poques places.

A les 18 h ens trobarem a les Sales de suport de la segona planta per comentar les últimes novetats de novel•la juvenil i de totes les recomanacions, crítiques, ressenyes que ens feu, en publicarem algunes al nostre web!
Per anar fent boca, aquí teniu la llista del TOP TEN Abril 2013, és a dir, les 10 millors novel·les presentades segons els nostres experts.

portada Ascensiónportada Gramàtica de l'amorportada dos velas para el diablo

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X