7a edició del Concurs “Llegir és divertit”

 In Noticies

Portada del Petit príncepL’associació de veïns de Lluminetes, conjuntament amb la Biblioteca Central i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitza la 7ª edició del concurs “Llegir és divertit”

Enguany aquest concurs ha canviat el seu format. Poden participar els nens i nenes que viuen a Castelldefels que estiguin cursant el cicle superior de l’educació primària (5è o 6è), estudiïn o no, al municipi.

El llibre escollit per a aquesta edició és El principito (castellà) o bé El petit príncep (català), coincidint amb el setantè aniversari de la seva publicació.

Per facilitar l’accés al llibre, la Biblioteca Central de Castelldefels disposa d’una vintena d’exemplars en cessió. Així mateix a les biblioteques escolars dels centres educatius de Castelldefels se’n podran trobar. 

Les bases de participació es poden trobar a la web municipal, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a la Biblioteca Central o descarregar-vos-les clicant a l’enllaç.

El treball consisteix en emplenar un qüestionari en un model pautat (català o castellà) que es podrà recollir a la Biblioteca Central i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana com a màxim el dijous 13 de juny, a les 19,30h.

La decisió del jurat es farà pública el dimarts 18 de juny.

Els premis consisteixen en 6 lots de libres per als millors treballs seleccionats, per un valor de 60 €.

El lliurament de premis es farà en el marc de la festa del barri de Lluminetes (del 4 al 7 de juliol).

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X