Taller de teatre infantil

 In Noticies

arlequinsEl proper dilluns dia 29 d’abril comença el taller de teatre  Asómate a la ficción à càrrec d’Alberto Ruiz, llicenciat en Actuació per l’Escuela Nacional de Arte Teatral del INBA (Mèxic) i actualment cursant el Màster Oficial d’Estudis Teatrals de l’Institut del Teatre.

Aquest taller està especialment adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys i constarà de quatre sessions que es realitzaran el dilluns esmentat i el 6, 13 i 20 de maig de 18 a 19:30 h.

L’objectiu del taller és proporcionar als nens una experiència a través de la qual  puguin descobrir-se a ells mateixos mitjantçant la veu, el cos, la seva energía i les seves emocions. També es fomenta la descoberta de la mirada artística i el fet que els nens puguin conèixer altres punts de vista, la seva receptivitat i la seva capacitat expressiva.

Afanyeu-vos, encara hi ha places lliures!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X