Revetlla de Sant Jordi 2013

 In Noticies

cartell revetlla de sant jordiEn motiu de la diada de Sant Jordi i per celebrar el 1r aniversari de la Biblioteca Central de Castelldefels, us hem preparat una Revetlla de Sant Jordi molt especial. A partir de les 17:30 h. de la tarda podreu gaudir entre d’altres, d’actuacions musicals, teatre, ball, contes i tallers per petits i grans tan dins la Biblioteca com a la mateixa plaça. Clicant a l’enllaç podeu visualitzar el programa d’actes complet.

Pel que fa al funcionament de la Biblioteca:

– El servei de préstec, retorn, recollida de reserves i altres consultes es realitzarà a la 2a planta.
– Els ordinadors d’Internet i + de la 1a planta i infantil estaran desactivats.
– L’únic espai d’estudi seran els espais de suport i taules de la 2a planta.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X